Monipuolinen tuotevalikoima varainhankintaan

Varmaa varainhankintaa urheiluseuroille, yhdistyksille ja koululuokille!

 

Mitä saisi olla?
Kahvia, teetä, mausteita – meiltä löytyy!

 

Luokkaretkelle?
Meiltä laadukkaat tuotteet varainhankintaan!

 

Aromix Varainhankinta tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten kahvia ja mausteita, varainhankintaan. Varainhankintatuotteemme menevät helposti kaupaksi ja tuottavat hyvin. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti muun muassa koululuokkien ja urheiluseurojen sekä järjestöjen ja yhdistysten varainhankintaan. Saatavilla tuotoilla voidaan kätevästi rahoittaa vaikkapa luokkaretket, varusteet ja muut toimintakulut.

Kysy rohkeasti lisää!

Varainhankinta­tuotteet

Tuotteet ovat sellaisia, joita kaikissa kodeissa tarvitaan päivittäin:

  • kahvia
  • teetä
  • mausteita.

Tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja niiden säilyvyys on erinomainen. Niitä voi siis ostaa isommankin erän kerralla varastoon. Aromix Varainhankinnan tuotteiden myynti on näppärä tapa kartuttaa rahastoa ja saada kassa kilisemään!

Riskitöntä varainhankintaa

Varainhankintamyynti on myyjille täysin riskitön: ensin postitamme hinnastot/esitteet, joihin keräät tilaukset. Tilausyhteenvedon perusteella toimitamme juuri tarvitsemasi määrän tuotteita.

 

Laskulla on 14 päivää maksuaikaa, eli ehdit toimittamaan tuotteet ja keräämään rahat. Myyntipalkkio (myytyjen tuotteiden määrästä riippuen 30 - 40 %) jää heti käyttöösi.

Lue lisää